lauantai 24. huhtikuuta 2010

Suklainen kahvikakku


200g margariinia
2,5 dl sokeria
4 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
2,5 tl leivinjauhetta
100g suklaata
1,5 dl maitoa

Pilko suklaa rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen, välillä voimakkaasti vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää viimeiseksi vielä rouhittu suklaa ja maito. Kaada voideltuun vuokaan, ja paista 175 astetta 50-60 minuuttia.

Päälle tein kuorrutuksen margariinista, tomusokerista, kaakaojauheesta ja kahvista (mokkapalojen kuorrute). Kuorrutus jäi turhan löysäksi ja imeytyi osin kakkuun. Eipä tuo kuitenkaan haitannut kuin ulkonäöllisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti